Головна » 2016 » Жовтень » 14 » «Дари осені 2016»
17:55
«Дари осені 2016»

Ось і завітала щедра осінь, яка повноцінно панує уже другий місяць. З давніх давен люди відмічали свято осені, свято зібраного урожаю. Отож, 12 жовтня у Сернянській школі відбулося «Дари осені 2016»

Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції учнів школи, які організували виставку осінніх дарів.

З квітів, зерна, гілочок, динь, картоплі учні створили справжні шедеври, в яких фантазії не було меж. Учні втілили у своїх роботах фантазії та враження від прекрасної осінньої пори. Адже саме восени, у пору дозрівання і випліскування насичених золото-багряних природних фарб, хочеться прикрасити будь-який інтер’єр ошатними і стиглими подарунками осінньої пори.

Цьогорічний конкурс в нашій школі відзначився особливим розмаїттям творчих робіт та виробів за осінньою тематикою. Всі роботи, котрі були представлені на виставці, заслуговують похвали!

Компетентне журі у складі творчих і талановитих вчителів школи, оглянули виставку робіт учнів 5 – 9 класів і з великим задоволенням констатували, що наша школа може пишатися своїми юними даруваннями, адже виставка, як і кожного року, дуже талановита, креативна, багата барвами і фантазією, новими знахідками, різноманітними техніками, колективними роботами і заслуговує на найвищу оцінку.

Отже, за результатами конкурсу «Дари осені 2016» місця розподілилися наступним чином:

І місце –  6-А клас

ІІ місце – 8 клас6-Б клас

ІІІ місце – 5 клас7 клас

Переглядів: 466 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 1
1 Kiss Anikó  
1
Ügyesek voltak a gyerekek. Most is, mint minden évben új dolgokat találtak ki. Nagyon érdekes és szép kiállítás volt. :)

Ім`я *:
Email *:
Код *: