Головна » 2015 » Вересень » 22 » День миру
17:30
День миру

Szállj galamb, szállj a világbékeig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 вересня весь світ святкує Міжнародний день миру. Цей день був заснований у 1981 році Організацією Об'єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. 

Зазвичай, для деяких з нас, мир - це повсякденна реальність. На наших вулицях спокійно, наші діти ходять в школу. Проте для деяких людей в нашій державі  це не більше, ніж казкова мрія. Вони живуть в атмосфері війни, нестабільності і страху. І саме для того, щоб нагадати кожному  з нас  про важливість і необхідність  миру, у нашій школі було відзначено Міжнародний день миру.

Щороку 21 вересня люди в різних куточках земної кулі так чи інакше віддають данину миру. Це свято покликане змусити людей не тільки задуматися, але й зробити що-небудь заради миру.

До уваги глядачів була запропонована  літературно-музична композиція на тему миру, яку підготували учні 5-9 класів під керівництвом Кіш А.К. та Шандор Х.З. Також на виховних годинах класними керівниками були проведені з учнями  бесіди, підготовлена  виставка малюнків.

Переглядів: 298 | Додав: erikam
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: