Головна » 2017 » Грудень » 6 » День Святого Миколая
22:14
День Святого Миколая

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Люди з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених, який завжди несе Добро.

Святий Миколай – таємничий, шляхетний, чуйний, добрий і правдивий Апостол любові. Щиро і таємно роздав свою велику спадщину бідним, бо поважав одне багатство – Милосердя. Цим заслужив нагороду у Бога: творити чудеса. Невидимою рукою Святий Миколай обдаровує нас і сьогодні.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Свято Миколая завітало 6 грудня у стіни нашої школи. Цьогорічний захід, присвячений Дню Святого Миколая, проведено в нетрадиційній формі. Крім звичних для цього свята поезій та пісень, школярі мали можливість позмагатися у вікторині з німецької мови, яку провела вчитель Тромпак Д.Ф.

Святково одягнені учасники заходу віддали шану та повагу Чудотворцю і кожний подумки забажав отримати подарунки від Святого Миколая.

Свої бажання в переддень чудового свята загадали і дорослі, адже незалежно від віку кожен з нас в очікуванні чуда та здійснення мрій.

Переглядів: 393 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: