Головна » 2016 » Жовтень » 13 » День захисника України
17:49
День захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві Президент України підписав Указ “Про День захисника України” від 14.10.2014 року № 806, встановивши День захисника України – свято, яке щорічно відзначається 14 жовтня.

13 жовтня наша школа також приєдналася до святкування Дня захисника України і було проведено ряд  цікавих та змістовних заходів.

Було проведено цікавий позакласних захід. Діти декламували вірші про захисників України, про Батьківщину, про козаків.

Напередодні  свята було проведено конкурс стінних газет на тему «Козацькому роду нема переводу».

У кожному класі класними керівниками було  проведено уроки Мужності.

В шкільній бібліотеці бібліотекарем школи було підготовлено книжкову виставку «Козацькому роду нема переводу» та «Сила нескорених».

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу!

Переглядів: 360 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: