Головна » 2017 » Лютий » 27 » "Itt a farsang áll a bál"
20:48
"Itt a farsang áll a bál"

Форшонг (Farsang) - традиційний святковий період перед початком Великого посту. Саме в цей час проводяться різноманітні бали, на яких лунають угорські народні пісні та танці.

Відповідно до плану роботи шкільного методичного об’єднання класних керівників 27 лютого 2017 року у 6 класі було проведено відкриту виховну годину на тему «Itt a farsang áll a bál» (класний керівник Бімба М.Ю.).

На самому початку заняття Моніка Юліївна провела вступну бесіду, під час якої учні та всі присутні мали можливість ознайомитись з історією походження та особливостями сучасного святкування Farsang bál. Урочистості проведення заходу сприяло святково одягнені учні в карнавальні костюми.

Основна частина виховної години передбачала змагання між учнями класу, які були об’єднані в дві групи. Школярі мали можливість позмагатися у складанні пазлів, створенні карнавальної маски за допомогою мозаїки, відгадуванні загадок та приказок.

Позитивної атмосфери заходу придавав музичний супровід та комп’ютерна презентація, підготовлена класним керівником Бімба М.Ю.

Справжньою несподіванкою для гостей стало вручення гостинців від учнів класу. Присутні з задоволенням поласували смачними пиріжками.

Проведений захід вкотре підтвердив різнобарвність та оригінальність  традицій угорськомовного населення.

ДЕТАЛЬНІШЕ У ФОТОРЕПОРТАЖІ

Переглядів: 540 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: