Головна » 2017 » Травень » 5 » "Я люблю тебе, мамо"
22:30
"Я люблю тебе, мамо"

День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей і за самопожертви.

Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

День матері - сімейне свято, і це важливий момент у вихованні дітей. Саме діти повинні пізнати, відчути, ким є для них мати, що зробила вона для них і якої пошани заслуговує. У щасливої матері зростають щасливі діти, тому давайте робити життя наших матусь прекрасним!

І саме у травні всі висловлюють подяку наймилішій людині у світі. З нагоди святкування цього дня учнями нашої школи було проведено захід «Я люблю тебе, мамо». Зі сцени лунали вітальні вірші та пісні.  

День Матері і день весни ясної.

Квітує травень, бджілкою дзвенить.

День Матері — Мадонни пресвятої!

Для тебе пісня хай у світ летить!

Переглядів: 439 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: