Головна » 2016 » Березень » 9 » Міжнародний жіночий день!
17:37
Міжнародний жіночий день!

Цей святковий день цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства - жікам. Його популярність наростає і зміцнюється вже більше ста років. Коли настає весна і на вулицях з’являються весняні квіти,в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний жіночий день – 8 Березня.

Це свято відзначають в перший місяць весни, коли сонце починає пригрівати землю, на лісових проталинах розквітають проліски і прилітають граки.

4 березня в нашій школі відбулося свято до Дня 8 Березня. Цей день по вінця був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

Учні школи подарували чудовий концерт. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали своїх улюблений учителів, мам, бабусь, сестричок. Та бажали любові, добра, успіхів.

Весна барвистим рушником
Протерла зимове віконце,
І знов пташиний лине спів,
І яскравіше світить сонце.
І молодіють знов жінки,
Як проліски, на жовтолисті,
А усмішки, немов квітки,
Цвітуть грайливо на обличчях.
В цей день, а також в день майбутній,
Нехай ці квіти не зів’януть,
А незабудкою, коханням,
Провісником щасливим стануть!
Неначе сніг, хай сум розтане,
Добром і ласкою зігрітий,
І біла смуга в долі стане -
На все життя, у цілім світі!

 

Переглядів: 335 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: