Головна » 2017 » Березень » 7 » Міжнародний жіночий день
21:09
Міжнародний жіночий день
У цей святковий день цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства - жінкам. Його популярність наростає і зміцнюється вже більше ста років. Коли настає весна і на вулицях з’являються весняні квіти,в кожному домі, в селі і в місті відзначається велике свято – Міжнародний жіночий день – 8 Березня.

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.

Нашу школу цей день також не оминув стороною. У переддень свята, 7 березня, учні школи подарували чудовий концерт. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусь, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

Тож вмійте дивувати жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8-го березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання!
 
Земля зітхає ледве чутно
І прокидається від сну...
І березень дарує чудо,
Розпочинаючи весну.
Це чудо – в усмішках чарівних,
У морі квітів навкруги.
Ми Вас вітаємо царівни,
Найкращі, милі, дорогі.


Фоторепортаж
Переглядів: 489 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: