Головна » 2017 » Січень » 29 » "Пам’ятай про Крути"
22:44
"Пам’ятай про Крути"

Вічна слава героям, котрі полягли у нерівному бою під станцією Крути! Хоч бій під Крутами не мав визначального воєнного значення, але для українського народу він став символом героїзму і жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежність України.

Битва під Крутами – один із важливих сюжетів сучасної української історичної пам’яті, який вже давно перестав сприйматись як рядова історична подія.

29 січня у нашій школі пройшов Урок пам’яті “За волю України. Полеглим синам в бою під Крутами присвячується”. Під час уроку йшлося про подвиг студентів під Крутами – обговорювалися історичні події, що відбувались у 1918 році, та події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою незалежність протягом останнього тисячоліття. У ході виступів було звернуто увагу на базові цінності українського суспільства, осмислення непростого досвіду державотворення, вшанування героїзму подій під Крутами.

Проведення подібних заходів сприяє вихованню національно-патріотичної свідомості учнів, формуванню рис громадянина української держави, глибокої поваги та любові до Батьківщини, дає можливість поглибити знання про історичні події під Крутами та відчути їх значення у сьогоденні, а також спонукає до поглибленого вивчення історії та культурних надбань нашого народу.

Переглядів: 310 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: