Головна » 2017 » Вересень » 1 » Перший дзвоник!!!
20:36
Перший дзвоник!!!

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Але традиційно найбільше йому радіють ті, хто в цей день вперше йде до школи. Можна сказати, що 1 вересня для першокласників починається зовсім нове життя. Цей день є для них дуже хвилюючим і незабутнім.

1 вересня 2017 року у школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Директор школи Товт А.І. та заступник директора Гажо М.К. привітали всіх з чудовим святом, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, бажали всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 377 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: