Головна » 2017 » Грудень » 22 » РІЗДВО ХРИСТОВЕ
22:46
РІЗДВО ХРИСТОВЕ

І знов Різдво… Багато століть тому, у небесах спалахнула Віфлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.

Різдво — одне з найважливіших християнських свят, яке 25 грудня відзначають католики, а через два тижні після цього – і християни східного обряду.

Різдво знаменує народження Ісуса Христа, який, за віруванням християн, посланий Богом у світ для спасіння людства. Саме цей день поділив історію на "до" і "після" – від народження Христа почалось сучасне літочислення під назвою "наша ера".

Різдво для католиків є особливим і найважливішим релігійним святом. Напередодні Різдва люди дотримуються Адвенту – часу в очікуванні свята, коли люди особливо приділяють увагу духовному життю, дехто, за бажанням, дотримується посту.

Свято об'єднує навколо усю родину, яка з трепетом прикрашає домівку до Різдва – це символізує віру і шанування Ісуса. Серед символів цього свята особливе місце займає ялинка, а також – різдвяний вінок, омела, солома та подарунки.

22 грудня весело та радісно в нашій школі пройшло святкування новорічно-різдвяних свят. Порадували батьків та вчителів виступом на святі учні 1-4 та старших класів, які розповідали різдвяні вірші і співали пісні.

Під музичний супровід педагога-організатора Киш А. К. виступив шкільний хор, який виконав чудові різдвяні та новорічні пісні.

Кажуть, що справжнє свято Різдва не достатньо побачити. Його потрібно відчути. Воно завжди особливе та незвичайне. Це час, коли все навкруги наповнює атмосфера духовності, традицій, святкових заходів та емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного.

Переглядів: 408 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: