Головна » 2017 » Травень » 26 » Свято останнього дзвоника!
18:45
Свято останнього дзвоника!

З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне свято – Свято останнього дзвоника.

Для одних – це тільки етап на нелегкому шкільному шляху, для інших – символ оволодіння вершиною шкільних знань та роздуми над подальшою долею.

Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань.

Традиційно хвилюючі почуття переповнюють випускників, які сьогодні прощаються зі школою та стартують у незвідане самостійне життя. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шляху.

Ранок 26 травня у Сернянській ЗОШ І-ІІ ступенів наповнився спогадами, веселощами, надіями та твердою впевненістю у майбутньому. З напутніми словами до випускників та всіх присутніх звернулися директор школи Товт Андрея Іванівна та заступник директора Гажо Марія Карлівна, які від щирого серця побажали усім успіхів, вагомих здобутків, бажання постійно рухатися вперед, творити і досягати нових висот!



Переглядів: 1050 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 1
1 Kiss Anikó  
0
Sok szerencsét és kitartást kívánok a végzősöknek! Isten álddjon és kísérjen benneteket az előttetek álló úton! :)

Ім`я *:
Email *:
Код *: