Головна » 2017 » Червень » 14 » Свято вручення свідоцтв
22:27
Свято вручення свідоцтв

Все вирує, цвіте і буяє,

Червень вішає квіти в саду,

9 років шкільних проминає,

Я на зустріч із юністю йду.

Чи є ще зворушливіше свято у шкільному житті, ніж випускний. Мабуть, немає… Воно особливе, замішане на любові, журбі й радості. Це свято прощання з дитинством, із прекрасними шкільними роками, які, на жаль, не повторюються.

Так, ще будуть коледжі, інститути, університети, іспити, хвилювання, вручення дипломів, але це все відбуватиметься на іншому рівні світосприйняття. Найсолодшим спогадом все ж залишиться шкільний випускний – місток «між майбутнім і минулим, дитинством і безмежжям мрій».

Саме ця подія 14 червня 2017 року зібрала в святковій залі Сернянської ЗОШ І-ІІ ступенів випускників, їх батьків, рідних, учителів на урочистість з нагоди вручення 9-класникам свідоцтв про базову середню освіту.

Із вітальною промовою виступила директор школи Товт А.І., яка побажали своїм випускникам не боятися труднощів у житті, бо вони роблять їх сильнішими, не боятися невдач, бо вони вчать цінувати хвилини радості й щастя.

Урочисте свято вручення свідоцтв – це не лише прощання зі школою випускників, а й зустріч із майбутнім, це їхній старт. Водночас це і нагадування, що попереду бурхливе море життя, це і перше запрошення на головний іспит – на Людину, особистість.

Тож нехай це свято збереже назавжди пам’ять про незабутні хвилини шкільного життя. 

Переглядів: 367 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 1
1 Kiss Anikó  
0
Gratulálok mindannyiótoknak! Sok sikert a továbbiakban az Úr áldásaival! :)

Ім`я *:
Email *:
Код *: