Головна » 2017 » Лютий » 20 » «У нашій пам’яті вони залишились назавжди»
21:57
«У нашій пам’яті вони залишились назавжди»

Горить свіча і пам’яті сльоза
додолу з неї краплями стікає.
Земля ридає, плачуть небеса –
Майдан героїв з почестю ховає.
Їх взяв Господь, щоб ангелом в раю
В його садах довічно проживати.
Вони завжди залишаться в строю,
Про них народ пісні буде співати.

 

День Героїв Небесної Сотні – це день мужності українського народу, це день свободи та рівноправ'я, день боротьби за краще майбутнє! Це наша Пам’ять, наша Гордість, Гідність, Совість… Це ті люди, які любили свою країну понад усе і віддали життя відстоюючи її право бути вільною, сильною, заможною… Це ті люди, які своїм подвигом пробудили український народ та ціною свого життя поклали початок змінам — болісним, але життєво необхідним нашій Україні, адже серед тих, хто віддав життя у боротьбі за майбутнє України було багато молодих і повних сил юнаків, які б мали жити, любити і радіти.

    З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2017 року у нашій школі було проведено мітинг-реквієм. Ми з відповідальністю та патріотизмом згадали як це було, пом’янули душі загиблих. В ході проведення виховного заходу «У нашій пам’яті вони залишились назавжди», хвилиною мовчання вшановано невмирущу пам'ять про загиблих воїнів на Майдані.

Пам’ятаймо подвиг цих мужніх і світлих людей, які прагнучи кращого для своєї Батьківщини – віддали життя! Будьмо гідними їх пам’яті та робімо свій посильний внесок у майбутнє нашої України!
 

 

 

Переглядів: 863 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: