Головна » 2017 » Жовтень » 2 » “Уклін Вам до землі, дорогі учителі”
20:59
“Уклін Вам до землі, дорогі учителі”

Щорічно в першу суботу жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з найпотрібніших свят – день вчителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.

Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день – це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

З нагоди дня вчителя в Сернянській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено свято “Уклін Вам до землі, дорогі учителі”. Учні школи звернулися зі словами подяки до вчителів школи, подарували їм безліч пісень, віршів.

Фоторепортаж свята

Переглядів: 277 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: