Головна » 2017 » Лютий » 22 » Відкритий урок з географії
21:43
Відкритий урок з географії

Карпати - славні гори України, Височіють вони над полонинами, Стоять на варті нашої країни, Оберігають кордони Батьківщини.


Відповідно до плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу 22 лютого 2017 року проведено відкритий урок з географії в 8 класі на тему «Українські Карпати» (вчитель Шандор Т.Т.). 

В ході уроку учні мали можливість ознайомитися з походженням назви Карпат, зробити віртуальну подорож до найвищої точки України – гори Говерли. Урок супроводжувався комп’ютерною презентацією, яка дала можливість детально ознайомити школярів з рослинним та тваринним світом Українських Карпат.

Закріплення вивченого матеріалу на уроці було проведено за допомогою вікторини «Українські Карпати – окраса рідного краю». Наскрізною червоною ниткою пройшло екологічне виховання учнів, де особливу роль приділялося збереженню лісів, рослинного та тваринного світу Українських Карпат.

Учні та присутні учителі отримали масу задоволення від показового уроку та висловили позитивні відгуки щодо його проведення.




Детальніше у фоторепортажі

Переглядів: 364 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: