Головна » 2017 » Березень » 6 » Відкритий урок з угорської літератури
20:16
Відкритий урок з угорської літератури

Відповідно до плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу 3 березня 2017 року проведено відкритий урок з угорської літератури в 5 класі на тему «János vitéz» («Витязь Янош») (вчитель Шандор Х.З.).

В ході уроку учні ознайомилися з життєвим та творчим шляхом видатного національного поета угорського народу, публіциста, революційного діяча сербського і словацького походження – Шандора Петефі.

За допомогою інтерактивної дошки учні переглянули епізоди мультфільму «János vitéz». Саме ці переглянуті відеофрагменти дали можливість школярам відчути атмосферу тогочасних подій.

Основна частина уроку передбачала ознайомлення зі змістом та аналіз фольклорно-казкової поеми «Витязь Янош». Учні під керівництвом вчителя мали можливість охарактеризувати дії головного героя твору, проаналізувати сюжет та композицію твору.

Хвилинкою релаксації та виявленням творчості п’ятикласників було створення малюнків, які розкривають події, що відображаються у казці.

Закріплення вивченого матеріалу Христина Золтанівна провела за допомогою індивідуальних завдань, де учням потрібно було відновити хронологію подій в поемі «Витязь Янош».

Усі присутні отримали масу задоволення від відкритого уроку та висловили позитивні відгуки щодо його проведення.

Проведений урок засвідчив високий професійний рівень вчителя угорської мови та літератури Шандор Христина Золтанівни та її відповідальне ставлення до організації навчально-виховного процесу.

ДЕТАЛЬНІШЕ У ФОТОРЕПОРТАЖІ



Переглядів: 465 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: