Головна » 2016 » Червень » 13 » Вручення свідоцтв випускникам
20:17
Вручення свідоцтв випускникам

Із теплим промінням сонця після складних випускних іспитів до дев’ятикласників прилинуло радісне й сумне свято, якого немає в жодному календарі. І буває воно лише один раз у житті кожної людини. Це свято вручення першого документа, що дає юнакові чи юнці путівку в доросле самостійне життя.

13 червня 2016 року святковий зал Сернянської ЗОШ І-ІІ ступенів зібрав випускників, їх батьків, рідних, учителів на урочистість з нагоди вручення 9-класникам свідоцтв про базову середню освіту.

Урочисте свято вручення свідоцтв – це не лише прощання зі школою випускників, а й зустріч із майбутнім, це їхній старт. Це і спогади про хлопчика з паралельного класу, про однокласницю з третьої парти, про успіхи і невдачі, про злети і падіння. Водночас це і нагадування, що попереду бурхливе море життя, це і перше запрошення на головний іспит – на Людину, особистість.

Це свято не тільки дітей, а й всієї родини. Тому в цей день до школи поспішали батьки, бабусі, дідусі, братики та сестрички випускників.

Напутні слова звучали з уст директора Товт А.І. та заступника директора Гажо М.К., які побажали своїм випусникам не боятися труднощів у житті, бо вони роблять їх сильнішими, не боятися невдач, бо вони вчать цінувати хвилини радості й щастя. Не забувати своїх однокласників, учителів, свою родину, шанувати батьків. Народна мудрість говорить: «Шануй батька і неньку – буде скрізь тобі гладенько».

Тож нехай це свято збереже назавжди пам’ять про незабутні хвилини шкільного життя.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Переглядів: 406 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: