Головна » 2017 » Квітень » 22 » Всесвітній день Матері-Землі
22:30
Всесвітній день Матері-Землі

Наша планета Земля - наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню і життєдіяльності, що відкривають для нас вдосталь можливостей й достатній простір для їх реалізації.

В знак бережного ставлення до  природи  та навколишнього середовища, наша школа провела низку заходів щодо  чистого довкілля, з нагоди міжнародного дня Землі, котрий вся планета святкує 22 квітня.

У всіх класних колективах з 1-9 клас пройшли виховні години, діти розповідали про те, що в їхньому розумінні означає «зберегти природу», вчителі провели бесіди на екологічні теми.

Також з учнями 5-9 класів було проведено позакласний захід. В ході якого присутні свята мали можливість послухати вірші та пісні про рідну Землю.

Ми всі відповідальні за мир і гармонію, без якої життя на нашій планеті знаходиться під великим питанням. Добра воля і добрий дух в силах зупинити всякий наш помилковий напрямок і не будемо забувати про це. Будемо використовувати цю можливість, щоб зберегти перспективу життя! З Днем Землі! 


 

 

 

Переглядів: 771 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: