Головна » 2018 » Березень » 1 » Відкритий урок з біології
21:53
Відкритий урок з біології

Відповідно до плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу 01 березня 2018 року проведено відкритий урок з біології в 9 класі на тему «Спадкові захворювання людини. Генетичне консультування» (вчитель Шандор Т.Т.).

В ході уроку учні мали можливість ознайомитися з відомостями про спадкові захворювання людини та сучасні методи молекулярної генетики, розвивати розуміння необхідності медико-генетичного консультування та виховувати бережливе ставлення до власного здоров′я.

Урок супроводжувався комп’ютерною презентацією, яка дала можливість детально ознайомити школярів з особливостями генетики людини, з найбільш поширеними спадковими захворюваннями, розкрити значення медико-генетичного консультування, поглибити та закріпити знання про успадкування ознак.

Учні та присутні учителі отримали масу задоволення від показового уроку. Крім цікаво проведеного часу присутні мали можливість ознайомитися з правилами здорового харчування та перспективами розвитку генетики.

Переглядів: 645 | Додав: TANJA
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: