Головна » 2018 » Березень » 01

Масляна - одне із найвеселіших зимових свят. Окрім цього, воно ще і найгаласливіше та «найсмачніше», адже в цей період можна з'їсти будь-яку кількість млинців із різними начинками, окрім м'ясної.

Масляний тиждень можна назвати своєрідним карнавалом, адже саме в цей час відбуваються різні перевдягання та масові гуляння. Однак саме такі традиції, як в Україні, існують лише у наших сусідів – росіян та білорусів. Інші країни по-своєму проводять зиму та готуються до зустрічі теплої та такої бажаної після лютих морозів весни.

Свято, яке знаменує зміну зими на весну, німці називають Fasching. Це веселий період карнавалів і гулянь. У містах і селах прийнято проводит ... Читати далі »

Переглядів: 699 | Додав: TANJA | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

Читання  закладене в основу навчання і є одним з найнеобхідніших навичок в житті. Люди, які вміють добре читати, вносять внесок у створення процвітаючого, працездатного суспільства. У той же час вони самі живуть більш насиченим життям.

01 березня в рамках засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів проведено показовий урок літературного читання у 3 класі вчителем Товт Е.Ш. на тему «Emlékezzünk régiekről»

Проведення цього уроку передувала клопітка творча робота як учителя так і учнів. Зокрема, вчителем підготовлено цікаву змістовну презентацію, яка розкривала основні етапи та види роботи на  уроці. Учні, в свою чергу, готували малюнки, які відображали зміст літературного твору. Завдання, підготовлені вчи ... Читати далі »

Переглядів: 748 | Додав: TANJA | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)

Відповідно до плану роботи шкільного методичного об’єднання вчителів природничо-математичного циклу 01 березня 2018 року проведено відкритий урок з біології в 9 класі на тему «Спадкові захворювання людини. Генетичне консультування» (вчитель Шандор Т.Т.).

В ході уроку учні мали можливість ознайомитися з відомостями про спадкові захворювання людини та сучасні методи молекулярної генетики, розвивати розуміння необхідності медико-генетичного консультування та виховувати бережливе ставлення до власного здоров′я.

Урок супроводжувався комп’ютерною презентацією, яка дала можливість детально ознайомити школярів з особливостями генетики людини, з найбільш поширеними спадков ... Читати далі »

Переглядів: 647 | Додав: TANJA | Дата: 01.03.2018 | Коментарі (0)